iBeacon musea, congressen en beurzen

iBeacon is een ideale nieuwe technologie (link) voor het organiseren van rondleidingen binnen een museum of een congres. Veel deelnemers of bezoekers stoeien vaak met het zoeken van de juiste weg binnen een locatie. Een integratie met iBeacon technologie zorgt voor het verzorgen van een juiste routing op uw locatie.

Ideaal voor routing in musea

Bezoekers van een museum zoeken vaak een ideale route door het museum, waar ze vooral de voor hen gewenste highlights passeren. Binnen een applicatie met iBeacon technologie kunnen bezoekers een route op maat selecteren. De applicatie zal ze vervolgens inlichten over de te bewandelen route en tevens voorzien van gewenste achtergrondinformatie over de objecten in het museum. Dit voorkomt gesteggel met kaarten en komt de bezoekerservaring van de bezoekers ten goede.


iBeacon voor standhouders

Standhouders op een congres of beurs doen er vaak alles aan om op te vallen binnen een grote menigte. Het plaatsen van een iBeacon kan bezoekers helpen bij het vinden van de juiste stand. De iBeacon geplaatst op de stand van de deelnemer zendt namelijk een signaal uit naar de bezoekers binnen een bepaalde range (bijvoorbeeld 30 meter). Dit bericht kan diverse informatie bevatten, zoals de naam van het bedrijf, standinformatie, of een bepaalde actiecode. Ideaal voor de promotie van uw stand.

Vrijblijvende offerte

Bent u geinteresseerd in het gebruik van iBeacon voor uw museum, congres of beurs? Beaconized denkt graag met uw mee in een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een orienterend gesprek zetten we de ideeen graag om in een vrijblijvende offerte. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van iBeacon binnen de retail branche? Beaconized denkt graag met uw mee in een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een oriënterend gesprek zetten we de ideeën graag om in een vrijblijvende offerte. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beaconized NL
Heuvelring 108
5038 CL
Tilburg
The Netherlands
E-mail:
Tel: +31 13-7113708
Vul je naam in
Vul je e-mail in
Vul een bericht in
Bericht versturen